Nieuwbouw/renovatie

Nieuwbouw, renovatie en herstelling installaties

Elektro MAVA

NIEUWBOUW, RENOVATIE en HERSTELLING INSTALLATIES

Als je een woning bouwt of renoveert kunt u niet zonder een goed en veilig werkende elektrische installatie. Bij nieuwbouw van je woning of appartement start je vanaf nul, bij renovatie hangt alles af van de staat van je bestaande installatie.

Wanneer je elektriciteitsinstallatie wordt afgekeurd ligt het vaak aan tekortkomingen zoals ontbrekende aardingen, verliesstroomschakelaars, geen schema’s enz., die gemakkelijk kunnen hersteld worden.

Zijn de noodzakelijke ingrepen omvangrijker, moet er gekapt en gebroken worden, dan renoveer je best je elektrische installatie of misschien is het zelfs goedkoper ze opnieuw op te bouwen, net als bij nieuwbouw.

Wij maken steeds samen met u een plan op waar je schakelaars, stopcontacten en lichtpunten, elektrische rolluiken, zonneschermen of toestellen, zonneboiler of warmtepomp wenst.

Van alles is mogelijk!

Welk comfortniveau wens je in uw woning? Een standaard installatie met stopcontacten, traditionele schakelaars en dimmers?

Wens je domotica waar sensoren, schakelaars en verlichting met elkaar in verbinding staan en via een touchscreen, pc of smartphone kunnen geprogrammeerd worden? Wil je weten wie tijdens je afwezigheid aanbelt en met ze praten, je licht aan-en uit te doen, rolluiken of zonneschermen bedienen?

Nog een andere oplossing tussen domotica en een standaardinstallatie is de centrale sturing. Alle componenten zijn verbonden via een sturingskabel. In plaats van domoticamodules komen er gewone relais in de zekeringskast, dus fysieke schakelingen.

Gespecialiseerd in alle elektriciteitswerken

Wij zijn gespecialiseerd in alle elektriciteitswerken, plaatsen van binnenverlichting en tuinverlichting, zowel voor nieuwbouw, renovatie als voor herstellingen. Wij zorgen voor de elektrische keuring door een erkend keuringsorganisme dat u verzekerd dat uw installatie veilig en correct werkt.

Als geregistreerd aannemer hebben wij alle expertise in huis om uw nieuwe elektrische installaties volgens het Algemeen Reglement Elektrische Installaties (AREI) gekeurd op te leveren.

Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan vandaag nog contact op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Elektro MAVA logo
Voor al uw algemene elektriciteitswerken en verlichting

Contactgegevens

Liersesteenweg 272,
2220 Heist-op-den-Berg

0494 729 195

info@elektromava.be

Social