Airco

Airconditioning en warmtepomp

Elektro MAVA

Airco / warmtepomp

Airconditioning zorgt voor een aangename lucht thuis of op kantoor. U kunt airco plaatsen in zowel bestaande als nieuwbouwwoningen. Naast koude lucht zorgt airco ook voor luchtverversing, filtering, vochtregeling en ook verwarming in uw woning. Heeft u al centrale verwarming in een bestaande woning dan neemt u best een split-systeem. Dit systeem bevat een binnen- en buitenunit die koeltechnisch en elektrisch met elkaar verbonden worden.

Zowel verwarmen als koelen

In nieuwbouw of bij volledige renovatie, kunt u kiezen om via een warmtepomp zowel te verwarmen als te koelen. De basis van het split-systeem blijft maar de warmtepomp kan je combineren met vloerverwarming of ventiloconvectoren op lage temperatuur, wat zorgt voor een zo laag mogelijk verbruik.

Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle en betaalbare airconditioning, dan bent u bij MAVA aan het juiste adres.

De temperatuur in elke ruimte afzonderlijk geregeld

In kleine en middelgrote ruimtes is het dan weer ideaal om individuele airco te plaatsen. De temperatuur kan dan in elke ruimte afzonderlijk geregeld worden. Dergelijke systemen zijn snel en gemakkelijk te installeren en zijn geschikt voor zowel bestaande- als nieuwbouwwoningen. Bovendien zijn ze gemakkelijk in gebruik, vrijwel geluidloos en gebruiken ze veel minder energie dan een elektrische verwarming.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan vandaag nog contact op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Elektro MAVA logo
Voor al uw algemene elektriciteitswerken en verlichting

Contactgegevens

Liersesteenweg 272,
2220 Heist-op-den-Berg

0494 729 195

info@elektromava.be

Social