Verlichting

Binnenverlichting

Elektro MAVA

BINNENVERLICHTING

Voor de verlichting van uw woning, winkel of restaurant bestaat er een grote keuze uit functionele en modieuze verlichtingsspots die duurzaam en energiezuinig zijn, maar ook sfeer en ambiance moeten brengen.

Wij helpen u bij het leveren en plaatsen van de juiste in- en opbouw verlichting, wand- en staanlampen alsook indirecte verlichting. Hiervoor gebruiken wij bij voorkeur LED-verlichting. De huidige LED-lampen combineren uitstekende lichttechnische prestaties met baanbrekend design, gaan direct aan en zijn dimbaar. Bovendien gaan ze tot 25 keer langer mee dan gloeilampen en gebruiken 90% minder energie.

Tuin en buitenverlichting

Tuinverlichting brengt extra sfeer na zonsondergang en geeft een gevoel van veiligheid. Enerzijds wordt er gebruik gemaakt van LED-verlichting – grondspots, buitenlampen, lantaarns - om terrassen en zithoekjes in uw tuin gezellig en sfeervol te verlichten, anderzijds verhoogt aangepaste verlichting de veiligheid aan uw voordeur, de zichtbaarheid van uw oprit, garage, wandelpaden en achterdeur.

Terrasverwarming

Langer genieten van zomerse avonden , het kan met een efficiënte terrasverwarming hangend of staand.

Tuin en buitenverlichting

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan vandaag nog contact op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Elektro MAVA logo
Voor al uw algemene elektriciteitswerken en verlichting

Contactgegevens

Liersesteenweg 272,
2220 Heist-op-den-Berg

0494 729 195

info@elektromava.be

Social