Domotica

Domotica in uw woning zorgt ervoor dat alle geïnstalleerde technieken zoals verlichting, muziek, video, TV en klimaat, in uw woning vanuit een centraal systeem kunnen bediend worden.

Domotica laat de lichten aan en uit gaan aan de hand van sensoren in de hal, badkamer, garage, laat uw spots in de living dimmen en zorgt voor de nodige sfeerverlichting, koppelen van de verwarming, met een knop alles doven bij vertrek (energiebesparend).

Lightscenes

Met domotica heeft u altijd en overal toegang tot uw woning. Belt iemand aan kan je zelfs op vakantie deze deuroproep beantwoorden. Ook kan u uw verlichting en rolluiken of zonneschermen automatisch in- en uitschakelen alsof uw woning bewoond is.

Gebruiksgemak, comfortverhoging, energiebesparing en veiligheid vormen de basis voor een goed domotica systeem. U bestuurt uw woning vanuit één centraal bedieningspunt met je pc, tablet, smartphone of touchpanel.

Domoticasystemen zoals Teletask, IPbuilding, Knx, … behoren tot de mogelijkheden.

Wij werken steeds met kwaliteitsvolle systemen en producten en hebben de nodige vakbekwaamheid om al uw werken tot een goed einde te brengen.